nevena-budjevac

ПСИХОЛОГИЈА ОБРАЗОВАЊА ЗА ВАСПИТАЧЕ, Невена Буђевац

1.200,00дин.

Формат:

Број страна:

Цена: 1200,00 дин.

Уџбеник Психологија образовања за васпитаче ауторке Невене Буђевац, писан је за студенте Учитељског факултета Универзитета у Београду, са смера за образовање васпитача у предшколским установама. Ипак, нудећи релевантан избор нових и актуелних сазнања из области психологије образовања и посебно захваљујући приступачном и занимљивом начину излагања и јасној фокусираности на децу предшколског узраста, књига може бити корисна и васпитачима који већ раде у вртићима и желе да освеже и унапреде своја знања, али и свима који се у свом професионалном раду баве децом, као и родитељима.

Према избору садржаја, уџбеник покрива све значајне теме савремене психологије образовања релевантне за рад са децом предшкол-

ског узраста. Језик којим је уџбеник писан је врло питак, приступачан, а истовремено и веома прецизан, и представља посебну врлину овог уџбеника. С обзиром на то да кохерентан уџбеник у области психологије васпитања и образовања деце предшколског узраста није објављен на нашем простору око две деценије, ова књига представља вредан допринос психолошкој литератури.